Om carper

Det begyndte som en skør idé i Kina.  Nu sælger Per Alsløw CARPER el-køretøjer, som han selv producerer, fra sin butik i Christiansfeld og gennem forhandlere. Carper er en sammensætning af ”Car” og ”Per”. Car, der betyder bil på engelsk, og så mit navn Per. 

Kan du sende en tuk tuk til Danmark? 

OM CARPER

For flere år siden rejste sønderjyden Per Alsløw til Kina for at starte en afdeling af det firma, han på det tidspunkt arbejdede for. Han så muligheder i den vækst, der var i Kina og startede sit eget firma Bending Consult, et rådgivningsfirma indenfor valse og form teknik af alle metaller samt optimering af kvaliteten og effektiviteten af stort set alle produktionsvirksomheder.

Tilbage i 2014 startede Per sammen med en kinesisk partner endnu et firma i Kina, Won Dove export and import. Gennem denne eksport blev Per ofte spurgt, om han kunne sende en TukTuk til Danmark. Den skulle være billig, have lukket kabine, køre på el og være driftsikker.

Per, der igennem sit arbejde har et indgående kendskab til kvalitetskontrol, standarder og CE-mærkning af produkter, rejste Kina tynd for at besøge knallertproducenter og tjekke deres kvaliteter. Han fandt snart ud af, at der ikke er noget på markedet, der kan bruges i Europa. Per og hans kinesiske partner Liu linyuan blev enige om, at de ville satse på at markedet var der, og startede deres egen produktion af trehjulede knallerter. Af udseende ligner de alle andre kinesiske modeller, men bag overfladen er alt skiftet ud med dele, der overholder de Europæiske krav.

Igennem Per og Lindas netværk er det lykkedes at finde leverandører af de ting, der ikke bliver produceret på Won Doves egen fabrik til rigtig gode priser, og da Per igennem sit arbejde er vant til at effektivisere produktionsvirksomheder er omkostningerne hele vejen igennem holdt nede. Derved kan de sælge deres produkter af meget høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

Idag har CARPER en afdeling i Jylland og på Sjælland.

Presse

Her kan du se nogle af de artikler og tv-indslag, hvor CARPER er med. 
For presse kontakt Per Alsløw tlf. 24 27 04 71 

Artikel om CARPER i Jyske vestkysten

Læs artikel om CARPER i Jyske Vestkysten

Artikel om CARPER i Ugeavisen Kolding
Læs artikel om CARPER i Ugeavisen Kolding 

CARPER i TVSYD

CARPER i TVSYD

Se klip fra TVSYD

Artikel om CARPER i Aalborg:nu

Læs artikel om CARPER i AAlborg:NU

Kontakt os

Tlf. +45 24 27 04 71

Location

Langagervej 61
6100 Haderslev

Email

info@carper.dk

Send en besked

15 + 6 =