Handelsbetingelser – Carper ApS

IndledningCARPER er en serie af køretøjer der bliver importeret og forhandlet af Carper ApS, Langagervej 61, 6100 Haderslev. CVR 41382503

BetalingCarper ApS’ webshop tager imod betaling med betalingskort og Paypal og selvfølgelig kontanter. Alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms.Carper ApS bruger kun sikre betalings veje, uanset om det er i butikken eller online.

LeveringCarper ApS prøver at efterstræbe, at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag, hvis der er tale om en vare, der befinder sig på vores danske lager. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter ligeledes, hvis der er tale om en vare, der befinder sig på vores danske lager. Vi tager forbehold for udgået varer eller varer med længere leveringstid end angivet – sker dette vil du blive kontaktet af os.Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Carper ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsendes naturligvis en ny leverance uden beregning.Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Carper ApS tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.Levering til Færøerne, Grønland og udlandet kan ske med GLS, TNT eller andre fragtfirmaer dog mod ekstra fragtomkostninger, som beregnes individuelt.Ring evt til nærmeste forhandler og forhør om levering.

I butikkerneDe forskellige butikker og serviceværksteder der forhandler Carper produkterne er ikke bundet af nogen indbyrdes prisaftaler, så der kan være forskellige tilbud i de enkelte butikker.

ReklamationsretCarper ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til os indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Reklamation og varereturneringVed fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til forhandleren hvor varen er købtVarereturnering foregår også til dennes adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

RefusionI tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og forhandleren har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

FortrydelsesretDer er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.Meddelelsen skal gives pr. mail til stedet hvor varen er købt. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Specielt fremstillede og ændrede varer som for eksempel køretøjer der er monteret med ekstraudstyr tages ikke retur. Dette gælder også selvom varen ikke er leveret men allerede produceret eller ændret.     Varens stand, når du sender den retur.Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.     Forbehold for fejl og udsolgte varerDer tages altid forbehold for fejl og udsolgte varer.

Ved handel med brugte køretøjer skal forhandleren altid have mulighed for at besigtige køretøjet inden endelig handel kan finde sted, også selvom der er givet en anslået pris på mail eller tlf.

Per AlsløwChristiansfeld 23. november 2020