Miljørigtigt & Sjovt

Ta' din kørestol med dig

ind i din CARPER

CARPER  

el-køretøjer

OM CARPER

 

For flere år siden rejste sønderjyden Per Alsløw til Kina for at starte en afdeling af det firma han på det tidspunkt arbejdede for. Han så muligheder i den vækst der var i Kina og startede sit eget firma Bending Consult, et rådgivningsfirma indenfor valse og form teknik af alle metaller samt optimering af kvaliteten og effektiviteten af stort set alle produktionsvirksomheder.

Tilbage i 2014 startede Per sammen med en kinesisk partner endnu et firma i Kina, Won Dove export and import.

Gennem denne eksport blev Per ofte spurgt om han kunne sende en TukTuk til Danmark. Den skulle være billig, have lukket kabine, køre på el og være driftsikker.

Per der igennem sit arbejde har et indgående kendskab til kvalitetskontrol, standarder og CE-mærkning af produkter rejste Kina tynd for at besøge knallertproducenter og tjekke deres kvaliteter. Han fandt snart ud af at der ikke er noget på markedet der kan bruges i Europa. Per og hans kinesiske partner Liu linyuan blev enige om at de ville satse på at markedet var der og startede deres egen produktion af trehjulede knallerter. Af udseende ligner de alle andre kinesiske modeller men bag overfladen er alt skiftet ud med dele der overholder de Europæiske krav.

Igennem Per og Linda’s netværk er det lykkedes at finde leverandører at de ting der ikke bliver produceret på Won Doves egen fabrik til rigtig gode priser, og da Per igennem sit arbejde er vant til at effektivisere produktionsvirksomheder er omkostningerne hele vejen igennem holdt nede. Derved kan de sælge deres produkter af meget høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

 

Idag har CARPER en afdeling i Jylland og på Sjælland.